Avaliações de Eethuis Best Best

Avaliações recentes

5.0
Marjolein
18 julho 2024

Het was heerlijk!!

Jo
12 julho 2024

Heerlijk eten, goed warm bij levering en zeer snel

Sevinc
1 julho 2024

Hele goede service. Eten is erg lekker. Een zekere aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Jo
4 junho 2024

Heerlijke maaltijd, prima kwaliteit en duidelijke communicatie over bezorgingstijd

Mariette
4 junho 2024

Goede pizza’s snel en optijd bezorgd ook nog lekker warm.Ook altijd erg vriendelijke bezorger.

Jeroen
3 junho 2024

Onze ervaring met Eethuis Best was van begin tot eind een waar genoegen. We besloten om via hun website te bestellen en waren blij verrast door de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van het proces. De pasta bolognese en pasta kip met room arriveerden ruim op tijd, dankzij de vriendelijke bezorger die onze avond extra speciaal maakte. De pasta bolognese was een ware smaakexplosie, met een saus die zo rijk en vol van smaak was dat het ons deed denken aan de zorgvuldig bereide gerechten van een traditionele Italiaanse nonna. De pasta was perfect al dente, en de saus had een diepte van smaak die alleen wordt bereikt door urenlang sudderen. De pasta kip met room was een delicate balans van romige goedheid en de subtiele, maar onmiskenbare smaak van goed bereide kip. Het was een gerecht dat comfort en luxe combineerde, waardoor we ons verwend voelden met elke hap. Het is niet overdreven om te zeggen dat beide gerechten niet alleen voldeden aan onze verwachtingen, maar deze zelfs overt

Karen en Mieke
25 maio 2024

Heerlijke kapsalon!

Sabine
25 maio 2024

Altijd heerlijk, nestjes bereid en snelle bezorging

Roy
14 maio 2024

Grote porties lekker eten. Top restaurant.

Daniel
13 maio 2024

best food in the city :P

Samira
26 abril 2024

Super lekkere pasta!

J vd meulengraaf
27 janeiro 2024

Iets te weinig friet, maar voor de rest een prima kapsalon. En uitstekende bezorging

RR
11 janeiro 2024
Vankraaij
20 dezembro 2023

Het was weer super lekker geweest.

Dick Boekholt
20 dezembro 2023
Mariëlle
4 dezembro 2023

Super lekker eten. Snelle bezorging

Anoniem
28 novembro 2023
Van Kraaij
31 outubro 2023

Ik geef jullie een compliment hoe jullie het hebben opgelost met onze bestelling.Super gedaan en ik kom zeker terug om weer een bestelling te plaatsen.

RR
21 outubro 2023

Lekker en snel geleverd

Van kraaij
9 outubro 2023

Ik had 3 pizza’s besteld met duidelijk 1 zonder kaas .Uiteindelijk was alles met kaas waardoor ik wel een zieke heb gehad die niet tegen kaas producten kan. Dat vind ik wel erg want ik had het duidelijk vermeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Anita
3 outubro 2023

Vlugge bezorging, vriendelijk personeel

Anita
12 setembro 2023

Vlugge, snelle, nette bezorging. Het eten was erg lekker

Barak
1 setembro 2023
Kimo
26 julho 2023

Lekkker eten